Alquiler de embarcaciones

ACCEDE AHORA

Mantenint la Teva Embarcació Durant la Sequera

5-Feb-2024 | Nàutica Empordà

Amb la sequera que estem patint, tots els amants dels esports aquàtics ens veiem obligats a repensar com mantenir les nostres embarcacions sense malgastar aigua. I sí, podrem mantenir-les sense que la salinitat de l’ambient marí ens corroeixi tot el vaixell.

Per evitar al màxim possible que això passi i les nostres embarcacions quedin fetes oxid, podem seguir diverses regles que ens ajudaran a conservar-les en les millors condicions fins que la pluja torni a omplir els nostres pantans.

 

Primera regla: Menys neteja, més estona al mar.

Sí, has sentit bé. En aquesta època de sequera, cada gota compte. Intenta netejar només quan sigui absolutament necessari. Utilitza productes de neteja específics que ajudin a protegir la teva embarcació contra la corrosió sense necessitat d’un gran consum d’aigua.

 

Segona regla: Protegeix i conqueriràs.

La brutícia i la salinitat no són amigues del teu vaixell. Utilitza cobertes o lones per mantenir la teva embarcació resguardada. Aquest simple acte no només reduirà la necessitat de neteja constant, sinó que també protegirà la teva inversió de les inclemències del temps.

 

Tercera regla: Enginy inventiu per estalviar aigua.

Potser no podem controlar la pluja, però podem controlar com utilitzem l’aigua. Busca solucions per estalviar aigua, com utilitzar un cubell i una fregona per netejar amb menys aigua o dispositius que recullin l’aigua de pluja per altres usos. Un toc d’enginy pot fer una gran diferència.

 

 

Mantenir la teva embarcació en èpoques de sequera no ha de ser un dolor de cap. Amb un toc de prudència i algunes tècniques innovadores, podrem seguir gaudint del mar sense preocupar-nos que la sequera deixi rastres de sal en la nostra estimada nau. I per això seguirem donant consells de manteniment fins que torni l’aigua que tant necessitem i esperem.

COMPARTIR